Prodej pozemku pro bydlení, 1 915 m2 v Koryčanech

Cena: 899 000 Kč
Financování:na hypotéku za 3 872 Kč měsíčně
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Kroměříž
Lokalita: Koryčany
Aktualizace: 06.05.2024 20:51
Číslo zakázky: 14243056
Výměra pozemku: 1915 m2
Vodovod: studna
Exkluzivně Vám nabízíme pozemek o velikosti 1915 m2 v nádherné přírodě Chřibské vrchoviny a Ždánického lesa. Tato oblast je evropsky významná lokalita a je zde mnoho chráněných území. Pozemek se nachází nedaleko města Koryčany v Kroměřížském kraji.


Na pozemku lze vystavět rekreační objekt a je zde již vydáno stavební povolení s možností změny. V současné době je stavební povolení uděleno pro stavbu Áčkového typu o zastavěné ploše 24 m2 (po dohodě s příslušným úřadem lze zastavěnou plochu zvětšit). V případě zájmu o tuto stavbu Vám ji pomůžeme zrealizovat a poskytneme veškeré podklady.

Na pozemku je ovocný sad se vzrostlými stromy a je zde krásný výhled do širokého okolí, který Vás okouzlí. Z místa se dostanete během chvíle do Koryčan, kde je řada obchodů a restaurací, zámek, koupaliště a další občanská vybavenost. Zároveň je pozemek již zasazen do krásné přírody u značených turistických a cyklistických tras k objevování nádherné přírody kolem. K pozemku vede obecní cesta a nedaleko od pozemku je elektrické vedení. Lze požádat ČEZ o připojení. U příslušných úřadů lze požádat o vrt na vodu.

Chcete mít chatu v nádherné přírodě? Užívat si klidu a soukromí? Pak je tato nabídka právě pro Vás.

Pro bližší informace mě neváhejte kontaktovat.
(Některé fotografie zachycují přilehlý vyčištěný pozemek)
Realitní makléř:

Radka Rejsková
tel: 420775203411

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 38 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop