Prodej, rodinný dům, 3+1, 105 m2, Záhlinice

Cena: 980 000 Kč
Informace k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetn
Financování:na hypotéku za 4 220 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Kroměříž
Lokalita: Hulín
PENB: G
Aktualizace: 03.01.2024 15:01
Číslo zakázky: 00482
Stav: nutná rekonstrukce
Výměra pozemku: 276 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Rádi bychom Vám představili nabídku rodinného domu k prodeji, který se nachází v malebné obci Záhlinice. Tento dům je vhodný pro ty, kteří chtějí vytvořit svůj vlastní útulný domov dle svých představ. Dispozice domu je plánována jako 3+1, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.

Nabízíme Vám zde možnost kompletní rekonstrukce dle Vašich představ a potřeb. Tím můžete vytvořit domov, který bude plně odpovídat Vašim potřebám a estetickým preferencím. Do domu přivedeny všechny inženýrské sítě, avšak voda a elektřina jsou momentálně odpojeny.

Jedním z významných přínosů tohoto domu je přilehlý dvůr. Ten nejenže nabízí soukromí a klidné prostředí, ale také zde máte možnost vytvořit si letní posezení nebo zahradu podle svých představ. Tato exteriérová plocha může sloužit jako relaxační oáza či místo pro rodinná setkání a společenské události.

Záhlinice jsou lokalitou, která nabízí spojení přírody a dostatečnou blízkostí k větším městským center. To znamená, že si můžete užívat klidu venkovského prostředí a zároveň mít dostupnost k veškerým potřebným službám a občanské vybavenosti.

Pokud hledáte projekt, který Vám umožní vytvořit si domov podle svých představ, tato nabídka může být právě pro Vás. Nechte své kreativitě volný průběh a přeměňte tento dům v útulné místo, které bude plně odrážet Vaši osobnost a styl života. Pro více informací či prohlídku neváhejte kontaktovat makléře. Těšíme se na spolupráci s vámi při realizaci vašich bytových snů.

Více info v RK - zajišťujeme všechny dostupné dotace + financování.
Realitní makléř:

Martin Duroň, Mgr.
tel: 420773612020

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 748 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop